Vi är en grupp människor som bor i eller utanför Eket. Det som binder oss samman är vår tro på Jesus Kristus, Guds son, som valde att bli människa för att möta, befria och ge evigt liv åt alla folk! Därför driver vi en förening som heter Evangelisk Luthersk Missionsförening i Eket.

Här vill vi möta Jesus och få en djupare relation med Honom.Vi vill också att andra ska få se vem Jesus är, därför har vi ett missionshus på Stinsens väg i Eket. Huset må vara gammalt men vår förhoppning är att det fortfarande ska vara en plats av frid, glädje, allvar och gemenskap med Gud och med människor.

 

Föreningen bildades för lite drygt hundra år sedan och har idag ca 70 medlemmar i olika åldrar och situationer. Vi har verksamheter som passar de flesta, hobbygrupper och söndagsskola för de yngre, 6-7gruppen för de som går i 6:an eller 7:an, ungdomsgruppen för ungdomar i årskurs 8 och uppåt. Och så har vi möte för alla på söndagarna med bön, sång, söndagsskola och predikan.

 

Är du intresserad, konfunderad, nyfiken?! Kom in på någon av våra samlingar och bilda dig en uppfattning.

Varmt välkommen!

Anslagstavlan

Corona-info

 

Styrelsen har nu beslutat att öppna söndagsmötena för alla igen med begränsning på max 50 deltagare. Tillsvidare ställs bibelstudierna in

 

Hobbyn fortsätter så länge skolan är igång.

 

Bönemötena fortsätter som vanligt.

 

Be för läget och ta hand om varandra.

 

/Syrelsen

Dagens vers

Hitta hit